46 13 75 50 / Kundeservice & Salg.

Tilbud

OysterMouse Wireless - Right & Left handed VerticalMouse (Size S/M) / 5081RF

OysterMouse Wireless - Right & Left handed VerticalMouse (Size S/M) / 5081RF. Musen kan benyttes som en ganske almindelig mus og gradvis åbnes og vippes op til en vertikal håndstillet mus til både venstre- og højrehånd.
De 10 forskellige håndstillinger i bare én mus, gør OysterMouse til en verdensnyhed, da det er den første mus af sin slags, hvor man finder kombinationen mellem flere mus i én.
Designet byder på en perfekt pasform til hånden, og det er uanset om man vælger at benytte højrehånd som så vel venstrehånd. TestLab OysterMouse har nemlig den egenskab, at den kan vendes og benyttes begge veje pga. det symmetriske design. Alt man skal gøre er at skifte hånd og føre kabel og kontakten under musen den modsatte vej.

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.370,00 DKK

Special Price Ekskl. moms: 799,20 DKK Inkl. moms: 999,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

OysterMouse Wireless - Right & Left handed VerticalMouse (Size S/M) / 5081RF. En vertikal mus / verticalMouse - 5 håndstilinger til både ventre og højrehånd - alt sammen i én og samme mus (10 i en mus) OysterMouse. Designet byder på en perfekt pasform til hånden, og det er uanset om man vælger at benytte højrehånd som så vel venstrehånd. TestLab OysterMouse har nemlig den egenskab, at den kan vendes og benyttes begge veje pga. det symmetriske design. Alt man skal gøre er at skifte hånd og føre kabel og kontakten under musen den modsatte vej. Variation og forskellig håndstilling i musearbejdet minimere betydeligt chancerne for at få musearm og andre følgeskader. Det er netop hvad OysterMouse tilbyder. Med en TestLab OysterMouse, så er det slut med at skulle skifte musen ud for at sidde varieret, eller have flere mus tilsluttet for at opnå andre håndstillinger, eller skulle investere i flere mus som alligevel aldrig bliver tilsluttet eller brugt. Alt det man burde gøre og huske på i løbet af hverdagen ved længere varende musebrug, det ligger alt sammen lige til med en TestLab OysterMouse. TestLab OysterMouse byder på venstre klik og højre klik på hver sin side af et scrollhjul samt en knap med dobbelt venstre klik ved blot et tryk til tommelfingeren. Ved lillefingeren findes to knapper med "kopier" & "sæt ind" (copy/paste til windows). Det symmetriske design giver funktionerne dobbelt op eller i begge ender af musen. Alt efter hvad vej musen bruges deaktiveres de funktioner helt automatisk som er under håndfladen. Tilslutning: USB - Plug & Play (Mini USB-modtager/sender samt USB-kabel til opladning af integreret batteri medfølger). Windows & Mac (Copy/Paste virker kun på Windows)

Yderligere info

Yderligere info

Varenummer 5081RF
Manufacturer Testlab

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?