46 13 75 50 / Kundeservice & Salg.

Ny

TLS-Desk Bike Kontorcykel

Desk Bike((Sølv/Sort)). En sundhedstilgang til en mere aktiv hverdag på kontoret.

Bevægelse på kontoret, sundere livsstil, forbrænding og aktivering af din krop alt sammen imens du klare dagens opgaver foran skærmen.
Kontorcyklen er med til aktivering af kroppens forbrænding og samtidig forebyggende for stress, hjertekarsygdomme og andre livsstilssygdomme.

Variation og bevægelse giver dig energi og overskud.

Mange stillesiddende timer og monotone opgaver øger risikoen for almindelige kontorsygdomme. Når du bevæger dig og balancerer aktiveres de indre muskler, der påvirker din rygsøjle. Bevægelsen kommer helt naturligt, når du sidder på en kontorcykel.

Desk Bike® Cyklen er fremstillet og udviklet i Holland med fokus på funktionalitet og stilfuldt design, og stolens materialer er egnede til genbrug.

Passer til flere miljøer. Kontorcyklen passer til hæve/sænke bordet, men er lige så effektiv i miljøer såsom receptioner og så videre. Cyklen er let at flytte og kan nemt deles mellem medarbejderne.

Stolen fås i mange forskellige farver og i tre forskellige højder Small, Medium & Tall. Small sædehøjde: 130-165cm. Medium sædehøjde 165-185cm. Tall sædehøjde 185-200 cm
Sædestørrelse er komfortabel og er med til at du kan sidde i længere tid ad gangen.

Sadelstangen kan reguleres i højden, det er vigtigt at justere højden korrekt for en behagelig siddestilling og samtidig får en
sund kropsholdning,

Lagerstatus: På lager

Ekskl. moms: 3.495,00 DKK Inkl. moms: 4.368,75 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Ring for mere information.

Yderligere info

Yderligere info

Varenummer TLS-Kontorcykel
Manufacturer Nej

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?